• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté una dona com a presumpta autora d’un delicte d’estafa i d'alteració de documents

La Policia deté una dona com a presumpta autora d’un delicte d’estafa i d'alteració de documents

  •   28/04/2023 11:19 
La Policia va detenir dijous al matí una dona de 42 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni i d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.
 
La dona, administradora d’una gestoria, s’encarregava de fer els tràmits per a clients que volien crear una societat i sol·licitar la residència. Els demanava una bestreta assegurant que era necessària per començar el procés i, així, fer-los creure que estava en curs. Amb la mateixa finalitat hauria alterat documents públics i privats.
 
La Policia va iniciar la investigació arran de diverses denúncies pels dos motius, el dinerari i la manipulació de documentació. El perjudici econòmic, a hores d’ara, fregaria els 4.500 euros i correspon a un dels afectats, ja que un altre dels clients de la gestora va poder recuperar els diners que havia avançat, més de 2.000 euros.
 
Els darrers dies la Policia també va arrestar un home, de 23 anys i resident al país, per conduir una motocicleta sota els efectes de les drogues i fer-ho, a més, amb el permís retirat. Quan se’l va voler controlar, l’home, inicialment, va aparcar la moto i va sortir corrents desobeint les indicacions dels agents fins que es va acabar aturant i va ser detingut. Vint-i-quatre hores més tard, la Policia va detenir al Pas de la Casa un altre home, resident de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de justícia per incomplir la suspensió del permís de conduir.
 
Aquesta setmana, també s’ha arrestat dos homes de 19 i 36 anys, tots dos residents, per positiu en drogues al volant, i sis més per positius d’alcoholèmia. Tenen entre 19 i 74 anys i han estat detinguts amb taxes d’entre 1,07 i 2,27.
 
Dimarts a la nit al Pas de la Casa, la Policia va detenir un altre home, de 53 anys i no resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per causar una ferida al cap a un altre amb una cadira durant una baralla.
 
També al Pas de la Casa els agents van arrestar dimecres al matí un no resident de 20 anys a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic  per identificar-se amb una identitat falsa.

Escaldes-Engordany, 28 d’abril del 2023