• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Cinc agents de la Policia es formen per esdevenir monitors de tir

Cinc agents de la Policia es formen per esdevenir monitors de tir

  •   22/03/2023 09:40 
La Policia comptarà aquest 2023 amb cinc monitors de tir més. Són cinc agents que compaginaran la feina a les seves unitats amb la tasca formativa.
 
Els canvis de grau i responsabilitat de les persones que es dedicaven fins ara a impartir aquesta formació específica van fer necessari convocar un concurs intern per disposar de més personal especialitzat en aquest àmbit. Un cop van superar les proves d’accés, els cinc agents van iniciar el procés per esdevenir monitors de tir.
 
El curs consisteix en cinc setmanes en què els futurs monitors, supervisats pel grup de Formació,  aborden diferents fases: la teòrica, que contempla el coneixement de l’armament i la legislació, amb els seus exàmens corresponents; la pràctica, amb la qual esdevenen tiradors qualificats per ensenyar, i la pedagògica, en què apliquen tot allò que han après.
 
El fet que coincideixi amb la preparació d’una nova promoció permet que futurs monitors de tir i nous agents de policia treballin conjuntament supervisats pels formadors.
 
Una vegada finalitzin el curs, al juny, la Policia disposarà d’un total d’onze monitors especialitzats en tir, quatre dels quals són comandaments i set, agents. Tots ells podran impartir tant formació inicial com continuada en funció de les necessitats del Cos.

Vídeo en què es mostra un exercici per treballar l'estrès en situacions de tensió:


Escaldes-Engordany, 22 de març del 2023

Galeria d'imatges