• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per agredir i retenir la parella al domicili

La Policia deté un home per agredir i retenir la parella al domicili

  •   30/12/2022 12:00 
La Policia va arrestar dilluns a les 15:00 hores a Escaldes-Engordany, un home resident de 39 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat, després d’agredir la seva parella al domicili i retenir-la a l’interior.
 
Dimarts, a les 02:40 hores al Pas de la Casa, es va detenir un turista de 27 anys, per resistència greu, injúries i amenaces als agents de Policia. Aquest es trobava a l’exterior d’un local d’oci nocturn, després de forcejar amb un empleat que l’expulsava de l’interior per molestar la resta de clients. La patrulla va intervenir per controlar les dues parts, moment en que l’interessat va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents.

El mateix dia, a dos quarts de quatre de la tarda, a la frontera franco-andorrana, es va controlar un home no resident de 22 anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna.

D’altra banda, dimecres a les 08:45 hores a Escaldes-Engordany, una dona no resident de 26 anys, va ser detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, després de presentar un certificat d’experiència laboral fals al Servei d’Immigració per tal d’obtenir l’autorització temporal per treballar.

Dijous, a les 06:15 hores es va efectuar una detenció més per un delicte contra la salut pública. En aquest cas, la d’un home resident de 37 anys que va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia en un taxi i en possessió de 0,8 grams de cocaïna.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres s’han arrestat un total d’11 persones. Aquests tenen entre 19 i 59 anys i se’ls ha detingut per conduir amb taxes d’entre 0,87 i 1,84 g.l.s.
 
Escaldes-Engordany, 30 de desembre del 2022