• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté 8 persones durant el cap de setmana

La Policia deté 8 persones durant el cap de setmana

  •   26/12/2022 12:00 
La Policia ha detingut el darrer cap de setmana un total de 8 persones per presumptes delictes contra l’Administració de Justícia, la seguretat col·lectiva, la llibertat sexual, el patrimoni, l’honor, la llibertat, la funció pública i la integritat física i moral.
 
Primerament, la tarda de divendres, vers les 14:30 hores a Andorra la Vella, un home resident de 52 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia en crebantar una ordre de privació del permís de conduir, després ser controlat pels agents de Policia arran una infracció al Codi de la Circulació.
 
Dissabte, a les 04:07 hores a la parròquia de Canillo, es va produir la detenció d’un home no resident de 58 anys per un delicte contra la llibertat sexual.
 
D’altra banda, diumenge a les 00:09 hores a Andorra la Vella, es va arrestar un home resident de 36 anys, com a presumpte autor dels delictes contra l’honor i el patrimoni.
Se’ns va requerir, ja que un individu estaria causant aldarulls i donant cops de puny al vidre d’un establiment. Sobre lloc, s’identifica l’interessat, el qual lluny de col·laborar, reacciona de manera desproporcionada i injúria els agents. Vist els fets es procedeix a la seva detenció. Minuts més tard, s’identifica un testimoni que hauria vist l’interessat unes hores abans a l’interior de la recepció d’una pensió d’Escaldes-Engordany trencant tot el mobiliari i altres materials de caire informàtic. Per l’exposat, s’efectua una enquesta prop del lloc dels fets i es constaten els danys, els quals ascendeixen a més de 600 euros.
 
La mateixa matinada de diumenge també es va detenir una dona resident de 33 anys, com a presumpte autora dels delictes contra l’honor, la llibertat, la funció pública i la integritat física i moral. Mentre la patrulla efectuava un control rutinari a un individu a proximitats d’un local d’oci nocturn de la capital, la interessada es va apropar als agents per recriminar el motiu del control. Acte seguit, se li va demanar en reiterades ocasions d’allunyar-se del control per motius de seguretat, fent cas omís a les indicacions de la patrulla. En veure l’actitud poc col·laborada de la interessada, es va procedir a controlar-la i aquesta va reaccionar de manera desproporcionada amb injúries, amenaces, resistència i cops envers la patrulla interventora.

Posteriorment, a les 23:50 hores a Escaldes-Engordany, es va arrestar un home resident de 38 anys, per crebantar una ordre de privació del permís de conducció, després de ser controlat mentre la patrulla efectuava una parada de circulació.

Finalment, pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat un total de 3 persones. Dos homes residents de 19 i 35 anys, amb taxes de 0,87 i 1,02 g/l. respectivament i un home resident de 46 anys, per refusar sotmetre’s a la prova d’alcoholimetria.
 
Escaldes-Engordany, 26 de desembre del 2022