• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de dos joves, per presumptes actes vandàlics a la vila d'Escaldes-Engordany

  •   08/05/2011 10:30 
El 06/05/2011 vers les 05:45 hores, el Cos de Policia rep l'avís d'un particular informant que dos joves estan causant danys a l'entrada d'un establiment comercial ubicat a l'av. Carlemany d'Escaldes-Engordany, facilitant el descriptiu d'aquests -danys a cables elèctrics, antena arrencada i varis punts de llum trencats-.

Agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana es desplacen al lloc constatant en el recorregut com varies jardineres i papereres de la referida avinguda presenten danys. Així mateix procedeixen al control i detenció d'un jove de nacionalitat colombiana de 18 anys resident al Principat, el qual correspon amb el descriptiu facilitat.

Iniciada l'enquesta preliminar i arran de diversos elements i indicis recollits, es determina que els dos joves són també els autors d'uns actes vandàlics esdevinguts durant la matinada a l'interior de dos immobles de la mateixa avinguda -trencat cables, llums, interruptors i bústies, així com dos extintors buidats en un garatge i trencat retrovisors i neteja parabrises de quatre turismes estacionats-.

Posteriorment el mateix dia vers les 14:30 hores en el decurs de l'enquesta és controlat i detingut el segon jove -andorrà de 20 anys-.

Sis dels nou perjudicats han cursat denúncia. La valoració total dels danys dels quals els denunciants han presentat factura o pressupost ascendeix aproximadament a 7000 euros, a manca que presentin altres factures o pressupostos pendents.

Els dos joves són coneguts pel Cos de Policia en tenir nombrosos antecedents.

Els dos detinguts són posats a disposició judicial en data 7/05/2011 i posteriorment ingressat al Centre Penitenciari de la Comella.







Escaldes-Engordany, 8 de maig de 2011