• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Incendi en un immoble de Soldeu, amb el resultat d'un home ferit molt greu

  •   04/02/2011 12:20 


En data d'ahir, vers les 21.49 h, els nostres serveis són requerits per un incendi a la Pleta de Soldeu, on també s'hi desplacen efectius del departament de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament i del SUM.

Sobre lloc, a la planta baixa de l'edifici, trobem a una persona amb importants cremades així com un incendi a la planta 1.

Es procedeix immediatament al desallotjament dels apartaments ocupats, essent 9 dels 30 apartaments que composa l'edifici, tractant-se de 20 persones, així com a l'extinció de l'incendi per part del departament de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament.

Les primeres constatacions posen de manifest que en un dels apartaments de la planta 1 s'hauria produït una forta deflagració i un incendi, motiu pel que queden afectats de forma important els apartaments de la mateixa planta, així com també la resta dels apartaments a conseqüència del fum.

A l'interior de dit apartament es localitza un bidó de benzina i es constata una forta olor a aquest producte.

Les primeres enquestes posen de manifest que l'únic ocupant del pis afectat, tractant-se de la persona ferida greument, hauria presumptament calat foc a l'apartament després d'una forta discussió conjugal. Aquest, un home resident temporer de 31 anys de nacionalitat eslovaca, ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, i posteriorment a una unitat especialitzada en cremats d'un hospital de Barcelona.

Els ocupants dels altres apartaments s'han allotjat en diferents hotels i apartaments de Soldeu.

Actualment s'estan realitzant les investigacions escaients sobre els fets.

Escaldes-Engordany, 4 de febrer del 2011