• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

31/12/2010, 12:00 Accident d'esquí greu. Un home resulta mort a conseqüència de les greus ferides que es produeix quan esquiava

  •   31/12/2010 12:00 


A les 13h40 d'ahir, es produeix un accident d'esquí amb el resultat d'una persona ferida greu a l'estació d'Ordino-Arcalís.
L'accident succeeix a la zona denominada "snowpark", quan la persona en qüestió després de realitzar un salt cau desequilibrat, impacta amb el seu cos contra la pista, i pateix inicialment, lesions molt greus a la zona lumbar i de la pelvis.
Operaris de les pistes traslladen al ferit, a dependències mèdiques de l'estació, lloc on se li practica la primera exploració, i posteriorment es traslladat amb helicòpter medicalitzat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ens informen que a les 19:00 hores s'havia produït la defunció de l'interessat.
Segons una primera enquesta policíaca preliminar, la víctima, un turista espanyol de 44 anys, estava esquiant amb un grup d'amics en el moment dels fets.
Membres de la Unitat Especial d'Intervenció adscrits a l'Àrea de Seguretat Pública en el decurs de les properes hores efectuarà la pertinent investigació de l'accident, i trametran posteriorment les diligències a la Batllia.
L'Hble. Sr. Batlle de guàrdia ha ordenat en el dia d'avui que se li practiqui l'autòpsia.

Escaldes-Engordany, 31 de desembre de 2010.