• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

15/11/2010 16:00 hores Detenció d'una persona per un delicte contra la llibertat de les persones, tanmateix se li troba en la se

  •   15/11/2010 15:00 


Ahir a les 5:00 hores del matí, són requerits els nostres serveis ja que una dona manifesta que el decurs de la nit, havia tingut diferents incidents amb la seva parella, l'hauria amenaçat de mort i donat una empenta. Els agents interventors de l'Àrea de Seguretat Publica, es desplacen a un domicili de la parròquia d'Andorra la Vella, lloc on la interessada manifesta que la seva parella hauria marxat, probablement a casa d'un amic comú.

En l'altre domicili, també a la parròquia d'Andorra la Vella, es controla a l'interessat i l'amic, els quals es trobaven discutint, i el segon vol que marxi de casa seva degut als fets esmentats anteriorment. En el moment de recollir els seus afers personals, i mentre manipulava peces de roba, els agents aprecien com cauen al terra dos embolcalls de plàstic, segellats a mà i que contenen marihuana.

Posteriorment i amb l'ajut d'un gos ensinistrat en la detecció d'estupefaents, s'efectua un escorcoll més minuciós, i troben en una bossa de mà 13 embolcalls més i dins d'una maleta un altre embolcall amb la mateixa substància.

El total de marihuana trobada en els 16 embolcalls és de 64,9 grams. L'enquesta preliminar determina que els referits estupefaents presumptament estaven destinats a la seva distribució, ja que aquests es trobaven embolicats en dosis per a la seva venda.

L'interessat, espanyol, no resident de 28 anys, és detingut i posat a disposició judicial ahir.

Escaldes-Engordany, 15 de novembre del 2010