• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

16/09/2009 11h00, Formació Cos de Policia. Formació impartida per especialistes en muntanya de la Gendarmeria Francesa a membre

  •   16/09/2009 11:00 

Del 7 al 18 de setembre, 10 agents de Policia de la Unitat Especial d'Intervenció, estant participant en una formació impartida per especialistes en muntanya de la Gendarmeria Francesa, dins del marc de col·laboració amb estaments policíacs dels països veïns.
Aquesta formació té com a objectiu bàsic l'adquisició dels coneixements necessaris per poder desplaçar-se en mitjà muntanyenc a l'estiu, en qualsevol tipus de terreny, com també els coneixements de progressió i seguretat en escalada.
Tanmateix és una eina essencial per poder realitzar qualsevol tipus de constatacions, recerca de proves i en definitiva la confecció de dossiers en el marc d'un accident ocorregut a la muntanya, greu, mortal o que es puguin derivar responsabilitats.
Aquesta formació forma part d'un primer mòdul que es va desenvolupar a l'hivern i que ja va ser realitzat i superat amb èxit durant el mes de març d'enguany.







Escaldes-Engordany, el 16 de setembre del 2009.