• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

22/08/2008 17h00, comunicat. 22/08/2008. Detenció d'una persona per presumpte delicte contra la llibertat i contra la seguretat

  •   22/08/2008 17:00 

Avui a les 3:10 hores, efectius de Policia de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana són requerits per tal d'anar a un local nocturn de la vila d'Arinsal, ja que els porters de l'esmentat local, tenen controlada una persona que ha exhibit una arma blanca i ha amenaçat a un dels porters d'aquest local.

Al lloc la patrulla actuant, és informada que la persona controlada ha causat problemes durant la nit en el local, i que endemés s'ha posat a ballar al mig de la pista exhibint una navalla (de 9'6 cm. de fulla) passant-se aquesta d'una mà a l'altra. Que en cridar-li l'atenció un dels porters, aquest individu a adoptat una posició amenaçadora mostrant-li la navalla. Posteriorment aquest s'ha guardat la navalla a la butxaca, moment que han aprofitat els porters per tal d'immobilitzar-lo, a l'espera dels membres del Cos de Policia.

En el moment del control per part dels nostres serveis, aquest mostra una actitud nerviosa, no fa cas a les indicacions dels agents i presenta signes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques.

L'interessat, home de 30 anys de nacionalitat russa no resident al Principat, ha estat detingut i posat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 22 d'agost del 2008.