• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

29/08/2007 11h07, comunicat. Tràfic internacional de targetes de crèdit. Resultat d'una investigació prop d'un grup organitzat,

  •   29/08/2007 11:07 


Els nostres serveis van detectar des de feia un cert temps, en caixers automàtics bancaris principalment de matinada, la utilització de targetes falses copiades.

Es va iniciar doncs una investigació, portada a terme pel Grup de Delinqüència Organitzada de la Unitat d'Investigació Criminal 2.

Com a resultat i després d'uns mesos d'investigació, la matinada del 27 d'agost efectius del Grup de Delinqüència Organitzada de la Unitat d'Investigació criminal 2, detecten la presencia de tres individus amb un vehicle francès matriculat al departament de Marseille, fins que vora les 4 hores conjuntament amb efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, és controlat quan es disposava a abandonar el Principat.

Els presumptes autors són S. M. de 21 anys i S. A. de 22 anys de nacionalitat francesa i residents a Marseille, França, així com un menor de 17 anys.

Aquests haurien utilitzat targetes bancàries falses per reintegrar diners en caixers automàtics del Principat. S'han intervingut sis targetes de plàstic, algunes logotipades, només amb la banda magnètica i amb la inscripció del número PIN en retolador, destinades a la seva lectura en caixers automàtics, i en les que prèviament s'havia copiat la informació de les targetes actives en la banda magnètica. Així mateix s'han decomissat 2.470 euros en efectiu.

Aquests individus, que formarien part d'un grup organitzat de delinqüents i que disposen de nombrosos antecedents policíacs a França, haurien actuat al Principat en múltiples ocasions des del juny d'enguany, desplaçant-se varies vegades cada mes, estimant-se el perjudici ocasionat anteriorment en més de 15.000 euros, efectuant d'altres intents frustrats per un valor total estimat de més de 50.000 euros.

Els tres interessats han estat detinguts i posats a disposició judicial.




Escaldes-Engordany, 29 d'agost del 2006.