• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

10/09/2006 17h01, detingudes sis persones en cinc intervencions entre ahir dia 9 i avui.

  •   10/09/2006 17:01 


Avui 10 de setembre del 2006, a les 04h 53m, es rep l'avís al despatx central de Policia que s'estaria produint una baralla a un local públic d'Encamp.
Desplaçada la patrulla al lloc dels fets, troben que el servei de Bombers està atenent dins l'ambulància a un individu que sagna del cap.
Hauria sortit del local amb el seu germà i un amic, després de fer unes copes.
A l'exterior hauria rebut un cop al cap amb una barra de ferro per part del gerent del local.
Els agents controlen i identifiquen al gerent, en L.M. F.L., de 35 anys, resident espanyol, i decomissen la barra amb la que presumptament hauria colpejat al cap de la víctima, tractant-se de la barra que utilitza per tancar la porta d'entrada del local.
L'interessat va ser detingut i posat a disposició Judicial.

Avui 10 de setembre del 2006, a les 02h 05m, prèvia trucada telefònica una patrulla de policia es desplaça a un local públic de l'Av. de Salou, ja que s'estaria produint una baralla.
Un cop arriba la patrulla al lloc dels fets, els agents de seguretat del local els indiquen la situació de dos persones que haurien increpat i empentant diversos clients del local, per tal de provocar-los i barallar-se i que en sortir haurien causat danys a varis vehicles.
Al moment del control un dels dos implicats que es troba a l'interior d'un taxi, a l'aparcament del local, comença a injuriar els agents actuants i es nega ha sortir del vehicle voluntàriament.
Ofereix una forta resistència quan la patrulla usa la força per què surti del vehicle i es finalment detingut.
Els dos implicats haurien causat danys a dos vehicles estacionats.
El detingut, C., D.H. de 27 anys, francès no resident va ser detingut i posat a

Avui 10 de setembre del 2006, a les 01h 30m, els agents de servei a la frontera del riu Runer, procedeix al control rutinari dels dos ocupant d'un Volkswagen (And).
L'estat de nerviosisme dels interessats al moment del control fa sospitar als agents, demanant aleshores si duen algun tipus d'estupefaents. Els interessats responen negativament.
En efectuar un escorcoll al vehicle, es troben tres plaques d'haixix embolicades en paper transparent, al voltant de la roda de recanvi.
Es tracta de dues plaques d'haixix de 100 gr. cadascuna i una d'encetada de 92 gr. fent un pes total de 292 gr.
Els dos implicats, en M.G. A. de 27 anys espanyol resident i en M.B. J. de 23 anys andorrà, van ser detinguts i posats a disposició Judicial.
disposició Judicial.

Avui 10 de setembre del 2006, a les 01h 15m, una dona requereix a una patrulla de Policia que es troba circulant pel C. Mossen Cinto Verdaguer, d'Andorra la Vella.
Aquesta explica que un jove estaria esperant que surtis de treballar el seu fill per agredir-lo.
Els components de patrulla es desplacen per parlar amb el fill a un restaurant de la plaça Guillemó i, l'interessat identifica a proximitat del lloc a la persona que el voldria agredir, degut a unes paraules que havien tingut durant la tarda, advertint als agents actuants que possiblement duu un ganivet.
L'individu en qüestió, en veure que s'atansen els agents es guarda, a una butxaca del pantalon, quelcom de negre que duu a la mà esquerra.
Aquest no segueix les instruccions donades pels agents de Policia i oposa resistència al moment del control, que han d'emprar la força per emmanillar-lo, i poder efectuar un escorcoll. En aquest s'ha trobat una navalla de 9 cm de fulla a la butxaca del pantalon de l'interessat.
Aquest és detingut i traslladat al despatx central sent identificat com F.C. P., de 19 anys, espanyol no resident., i posat a disposició Judicial.

Ahir 9 de setembre, vers les 19h00m, un ciutadà cursa denuncia a l'atenció al públic del Cos de Policia, ja que rebria trucades al seu telèfon amenaçant-lo de mort, aportant el número de telèfon mòbil de la persona que el truca.
Moments després torna al despatx central de Policia ja que n'acabava de rebre una altra, i just en aquell moment sona el seu mòbil, podent constatar les amenaces el funcionari de Policia.Després d'una ràpida enquesta s'identifica l'emissor.
Aquest es controlat per una patrulla al seu domicili, i se'l troba en possessió del telèfon. Posteriorment es traslladat al despatx central.
Es tracta d'en A.G. M.A., espanyol resident de 38 anys, que va ser detingut i posat a disposició Judicial.


Escaldes-Engordany, 10 de setembre del 2006.