• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

21/04/2004 18h. Accident mortal de muntanya. Una excursionista resulta morta al caure per una cascada mentre feia una excursió

  •   21/04/2004 18:00 


Matí del dimecres 21/4/2004, zona de l’Estany Esbalçat a la parròquia d’Ordino. Vers les 13h40mn del dimecres 21/4/2004 el Cos de Policia ha estat avisat pel servei de rescat del Cos de Bombers de la producció d’un accident de muntanya mortal a la parròquia d’Ordino.

Desplaçats al lloc efectius del Grup de Muntanya del Cos de Policia han efectuat les diligències de caràcter judicial, resultant que una resident de nacionalitat italiana de 36 anys d’edat, havia sofert una caiguda per la cascada del Riu de l’Estany Esbalçat, patint ferides que li havien causat la mort de forma instantània. Segons l’enquesta efectuada, la jove efectuava una excursió amb esquís de muntanya acompanyada d’un amic per la zona de l’Estany Esbalçat. La interessada s’hauria descalçat els esquís per atansar-se a la cascada, relliscant i caient per las mateixa des d’una alçada d’uns cinquanta metres. L’acompanyant ha donat l’alerta per telèfon mòbil, però els equips de rescat només han pogut que constatar la mort.
La víctima era persona coneixedora del mitjà muntanyenc i treballava al Principat durant la temporada d’esquí des de feia uns vuit anys.

El cos, fetes les constatacions oportunes i prèvia autorització del Batlle de guàrdia, ha estat evacuat amb helicòpter del lloc de l’accident.

Escaldes-Engordany, 21 d'abril del 2004.