• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

30/01/2004 08h45mn Comunicat de premsa. Formació continuada del Cos de Policia.

  •   30/01/2004 08:30 


Funcionaris del Cos de Policia efectuen durants dos dies al Principat una formació sobre documentació falsa i estrangeria amb el Cuerpo Nacional de Policia de Espanya

Els dies 28 i 29 d'enguany s'ha desenvolupat a les instal.lacions del Despatx Central de Policia una formació d'actualització sobre documentació falsa i control d'estrangeria. La formació ha estat impartida per responsables de la Comisaria General de Documenttación y Extranjeria del Cuerpo Nacional de Policia de Espanya, traslladats de Madrid a aquest efecte. Han seguit la formació un total de 24 persones, la majoria membres de la Unitat de Fronteres i Estrangeria del Cos de Policia així com funcionaris del Departament de Treball de l'oficina d'Immigració.

Per mitjà d'aquesta formació s'han actualitzat els coneixements en matèria de verificació de l'autenticitat de la documentació de viatge i d'identitat així com dels requisits i caracteristiques dels visats i/o documents dels paisos que formen part de l'espai Schengen i altres. Es tracta doncs d'una formació teorico-practica aplicable directament per aquests funcionaris destinats principalment al control de fronteres i d'estrangeria.

La formació s'emmarca dins del conveni de cooperació entre el Cuerpo Nacional de Policia espanyol i el Cos de Policia d'Andorra, el que permet una vegada més dotar als nostres funcionaris d'una formació adequada impartida al Principat per personal altament qualificat, evitant també els inconvenients o costos de desplaçament a l'estranger d'un nombre elevat de funcionaris.

Escaldes-Engordany, 30 de gener del 2004.