• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

03/01/2004, 18h30 Accident laboral mortal.

  •   03/01/2004 18:30 


Vers les 14h d'avui el Cos de Policia ha rebut l'avís d' un accident laboral amb una víctima mortal, a l'estació d'esqui d'Ordino-Arcalís, a la parròquia d'Ordino.

L'accident s'hauria produit quan tres empleats de l'estació d'esquí estaven treballant a l'edifici de neu artificial situat a la presa del riu de Tristaina. Els treballadors estaven obrint una vàlvula de sortida de l'aigua (amb una pressió de 80 bars), quan aleshores un d'ells ha sortit a l'exterior, sembla que per a verificar que l'aigua sortís, sense adonar-se que malgrat caminar per la neu, el torrent d'aigua corria a gran pressió per sota d'ell, fins que el mantell de neu ha cedit als seus peus, provocant que s'enfonsés i desaparegués. Els altres operaris han sol.licitat els socors de l'estació i dels serveis oficials.

El cos ha estat localitzat i rescatat pels mateixos serveis de l'estació a uns 6 metres del lloc de l'enfonsament. L'operari anava equipat amb un emissor ARVA (aparell de recerca de víctimes d'allaus).

L'operari, un jove andorrà de 30 anys ha resultat mort. S'han desplaçat al lloc, a més dels serveis de rescat, el director de la Policia i l'Hble. Sr. Batlle de guàrdia, que ha ordenat l'aixecament del cadàver.

Escaldes-Engordany, 3 de gener del 2004.