• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un presumpte traficant de drogues i sis persones més per possessió d'estupefaents

La Policia deté un presumpte traficant de drogues i sis persones més per possessió d'estupefaents

  •   15/01/2024 12:05 
La Policia ha detingut aquest passat cap de setmana un home de 51 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.
 
L’arrest es va produir després que dissabte al vespre, durant una ronda de prevenció dirigida a la detecció de consum o venda d’estupefaents, agents de paisà presenciessin una transacció en un aparcament d’un local d’oci del Tarter.

Els mateixos agents van reconèixer el venedor, amb antecedents per altres delictes contra la salut pública i per contraban, i van identificar el vehicle que conduïa quan es va aturar davant la porta del local per procedir a la venda de la droga. En aquell moment es va detenir el comprador, un altre home de 55 anys, en possessió de 6,1 grams de cocaïna i es va iniciar la investigació per arrestar el presumpte venedor, que va ser detingut l’endemà al matí a Encamp.
 
En el registre al domicili, efectuat diumenge, la Policia va trobar una balança de precisió i un embolcall amb cocaïna.
 
L’home ha passat a disposició judicial aquest dilluns al matí. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions en el futur.
 

Cinc persones més detingudes per possessió de drogues

 
Durant el cap de setmana, la Policia ha detingut cinc persones més en possessió d’estupefaents.
 
Dissabte a la nit, un turista de 43 anys va ser arrestat en l’aparcament d’un altre local d’oci nocturn del Tarter amb 0,4 grams de cocaïna. Unes hores més tard, de matinada, a l’interior del mateix local es va detenir dos homes de 37 i 42 anys, també turistes, amb 1 i 0,6 grams d’MDMA respectivament.
 
La mateixa matinada de diumenge a l’aparcament d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, un home de 35 anys va ser arrestat amb 0,8 grams de cocaïna i, a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir un altre turista de 31 anys quan entrava al país amb 5 grams de cocaïna.
 

Tres arrestats per agressions

 
Dissabte, la Policia va detenir tres homes de 22, 30 i 57 anys, dos germans i el seu pare, com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral després d’haver-se agredit en una baralla entre ells al seu domicili.
 
El més jove va requerir assistència mèdica perquè durant la batussa va caure un quadre de vidre i li va provocar dos talls.
 

Alcohol o drogues al volant

 
Els darrers dies la Policia ha detingut quatre persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Es tracta d’un no resident de 25 anys arrestat per positiu en tòxics; un altre no resident de 19 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,14; un home de 31 anys per un positiu de 0,87 i, en últim lloc, un jove de 21 anys amb una taxa d’alcohol en sang de 2,07.
 
Finalment, la Policia també va detenir un home no resident de 37 anys el passat divendres a la nit a Canillo com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre administrativa d’expulsió del país.
 
Escaldes-Engordany, 15 de gener del 2024