• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingut per conduir sota els efectes de les drogues, amb el permís retirat i en possessió de cocaïna

Detingut per conduir sota els efectes de les drogues, amb el permís retirat i en possessió de cocaïna

  •   08/01/2024 10:32 
La Policia ha detingut sis persones aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues.
 
Un dels arrestats, de 35 anys, va donar positiu a la prova de tòxics la matinada de diumenge i, a més, conduïa amb el permís retirat i es trobava en possessió de 2,1 grams de cocaïna. Per tot plegat, se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva, la salut pública i l’administració de justícia. També circulava amb una taxa d’alcoholèmia de 0,76, motiu pel qual se li va imposar una sanció administrativa perquè no superava el límit penal.
 
Els altres cinc detinguts són dues dones i tres homes d’entre 25 i 54 anys que conduïen sota els efectes de l’alcohol amb taxes de 0,83 a 1,87. Van ser arrestats entre la nit de divendres i la matinada de diumenge.
 
Dues persones més han estat detingudes els darrers dies com a presumptes autores de delictes contra la salut pública per possessió de drogues. La matinada de diumenge la Policia va arrestar un home 35 anys i no resident que va ser controlat en un local d’oci nocturn del Tarter amb 0,8 grams d’heroïna. La matinada d’aquest dilluns al Pas de la Casa, els agents han detingut un altre home, de 34 anys, amb 1,1 grams d’èxtasi.
 
Divendres passat cap a les dues del migdia, també al Pas de la Casa, la Policia va detenir un home de 52 anys i no resident amb un ganivet d’una fulla d’11,5 centímetres i, per tant, de port prohibit, que prèviament havia punxat la roda d’un vehicle. El propietari del cotxe, quan va ser alertat dels fets per un testimoni, va propinar un cop de puny a la cara al presumpte autor i li va causar una ferida sagnant al nas i al pòmul dret. Quan es va disposar de l’informe mèdic, es va detenir també el propietari del turisme com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral.
 
Finalment, divendres passat a la tarda, un noi de 18 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic per fer-se passar pel seu germà menor d’edat després que se’l controlés per furtar diversos articles d’alimentació en un supermercat d’Andorra la Vella.
 
Escaldes-Engordany, 8 de gener del 2024