• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un jove per agredir el germà, i un altre home per amenaçar i assetjar l’exparella i la seva família

La Policia deté un jove per agredir el germà, i un altre home per amenaçar i assetjar l’exparella i la seva família

  •   27/11/2023 12:15 
La Policia va detenir diumenge a la tarda a Andorra la Vella un jove de 20 anys com  a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència domèstica. Hauria agredit el seu germà durant una baralla que va tenir lloc al seu domicili.
 
Divendres al matí, la Policia va arrestar un home de 45 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat.  El detingut havia amenaçat de mort i assetjat de manera continuada l’exparella i la seva família per un suposat deute. L’arrest es va produir arran d’una denúncia que havia interposat la dona
 
D’altra banda, durant el cap de setmana, la Policia va detenir dos joves de 22 i 23 anys arran d’una baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. El noi de 23 anys li havia propinat un cop de peu al cap a un altre i, quan els agents van intervenir per aturar la batussa, es va encarar amb els policies reaccionant de manera desproporcionada i oferint resistència. Mentre els agents controlaven aquest jove, l’altre, de 22 anys va començar a amenaçar-los i insultar-los. Per tot plegat, van ser arrestats com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral, contra llibertat, contra l’honor i contra la funció pública.
 
Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, els darrers dies la Policia ha detingut un jove de 23 anys amb una taxa d’1,08; un home, de 56, per un positiu d’alcoholèmia d’1,76 i un altre home de 45 anys amb una taxa d’1,13, que també va donar positiu en drogues i es trobava en possessió de 0,7 grams de cocaïna. Aquest darrer va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia al país.
 
També a la frontera sud, la Policia va detenir un home, de 37 anys i no resident, que entrava al Principat amb 2,5 grams de cocaïna i un gram de metamfetamina. Duia, a més, 6,4 grams de marihuana i 9 d’haixix.
 
Aquest cap de setmana, a Soldeu, un altre home, de 38 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per trobar-se en possessió d’1,5 grams de cocaïna.

Escaldes-Engordany, 27 de novembre del 2023