• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home amb una alcoholèmia de 2,48 i una parella per agredir-se mútuament

La Policia deté un home amb una alcoholèmia de 2,48 i una parella per agredir-se mútuament

  •   20/11/2023 12:35 
La Policia ha detingut aquest cap de setmana a la Massana un home i una dona, de 41 i 33 anys respectivament, com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral per haver-se agredit mútuament al seu domicili la matinada de dissabte.
 
Pel que fa a la conducció sota els efectes de l’alcohol o les drogues, la Policia va detenir la matinada de diumenge a Canillo un home de 34 anys i no resident amb una taxa de 0,97. A més, va donar positiu a la prova de tòxics. El mateix diumenge al vespre, també a Canillo, es va arrestar un altre home, de 41 anys, amb una taxa de 2,48. Circulava per la CG2 fent ziga-zagues trepitjant la línia contínua.
 
La Policia també ha detingut un home de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir amb el permís retirat fora de l’horari permès per la Batllia. També com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una altra ordre de privació del permís de conduir es va arrestar la matinada de dissabte un home no resident de 34 anys.
 
D’altra banda, els darrers dies la Policia ha detingut a Andorra la Vella dos homes de 37 i 42 anys amb 0,5 grams de cocaïna.
 
Escaldes-Engordany, 20 de novembre del 2023