• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté 3 persones durant el cap de setmana

La Policia deté 3 persones durant el cap de setmana

  •   25/09/2023 11:00 
La Policia ha detingut un total de 3 persones durant el cap de setmana per delictes contra la integritat física i moral, la llibertat, la salut pública i la seguretat col·lectiva.

Dissabte, a les 08:10 hores es va arrestar un home no resident 31 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat.
Primerament, el divendres se’ns va requerir vers les 20h a la vila de Soldeu, ja que l’interessat s’hauria desplaçat al domicili de la seva exparella i l’hauria amenaçat de mort.
Quan els agents arriben sobre lloc, l’interessat ja no hi era i s’inicia una recerca per tal de localitzar-lo. Finalment, a l’endemà, se’l localitza a l’interior d’un hotel de Sant Julià de Lòria i es procedeix a la seva detenció.

D’altra banda, diumenge a les 00:35 hores en un control rutinari a la frontera del riu Runer, es va detenir un home resident de 48 anys per possessió de 2,1 grams d’heroïna.   

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s'ha arrestat un home resident de 22 anys per conduir amb una taxa de 0,85 grams per litre de sang.
 
Escaldes-Engordany, 25 de setembre del 2023