• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per agressions durant una baralla

La Policia deté un home per agressions durant una baralla

  •   28/08/2023 09:11 
La Policia va detenir la matinada de diumenge un home, de 34 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions. Se’l va arrestar amb motiu d’una baralla a Andorra la Vella durant la qual hauria agredit un altre home i una dona. Els va causar diverses lesions per les quals van necessitar assistència mèdica.
 
La matinada de divendres, també a Andorra la Vella, la Policia va detenir un altre home, de 41 anys, com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. Tot i que els agents van intentar calmar-lo, l’home es trobava molt alterat i amb actitud agressiva causant aldarulls, insultant, cridant i amenaçant de mort els policies. En un moment donat també va propinar un fort cop a la mà d’un dels agents i va oferir una forta resistència en el moment de l’arrest.
 
Els darrers dies, la Policia ha detingut tres persones més per positius d’alcoholèmia. Es tracta d’un home de 28 anys i dos de 26 amb taxes d’1,22, 0,90 i 1,30, respectivament.

Escaldes-Engordany, 28 d’agost del 2023