• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detinguda una parella arran d’una agressió en el domicili

Detinguda una parella arran d’una agressió en el domicili

  •   25/08/2023 11:30 
La Policia va detenir dijous al matí un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili i una dona de 22 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral.
 
Els agents van rebre l’avís perquè la dona no s’havia presentat a treballar i no responia les trucades. Quan van arribar al domicili que comparteix amb la seva parella, els policies van constatar que l’home li havia pres a la força el telèfon mòbil a la dona per revisar totes les seves converses privades. Va ser llavors quan ella va agredir l’home per recuperar el dispositiu.
 
El mateix dijous a la tarda, es va detenir un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una pena d’arrest domiciliari.
 
També com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia, però per conduir amb el permís retirat, es va arrestar un altre home de 32 anys. Una patrulla de policia es va creuar dimarts amb el seu vehicle a Andorra la Vella i el va reconèixer. Quan els agents van procedir a interceptar el cotxe per controlar el conductor, aquest va fugir i la persona que l’acompanyava es va posar al volant. Una estona després, l’home va tornar al lloc del control i va ser llavors quan se’l va detenir.
 
Aquesta setmana la Policia també ha arrestat un home de 27 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,01, un de 30 anys, per conduir sota els efectes de les drogues i un altre, de 24 i no resident, que accedia al Principat per la frontera del riu Runer amb 1,2 grams d’èxtasi.
 
Escaldes-Engordany, 25 d’agost del 2023