• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Un detingut per amenaces amb una navalla i un altre per agredir la parella

Un detingut per amenaces amb una navalla i un altre per agredir la parella

  •   21/08/2023 17:30 
La Policia ha detingut la matinada d’aquest dilluns a Andorra la Vella un home de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència domèstica per haver agredit la parella.
 
Diumenge, el cos d’ordre va arrestar un noi de 18 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per amenaçar la germana amb una navalla semiautomàtica d’una fulla superior a 7 centímetres. Els fets van tenir lloc dissabte al domicili que comparteixen, a la Massana. La detenció es va produir l’endemà, un cop se’l va valorar a l’hospital per l’estat en què es trobava.
 
Els darrers dies, set persones han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, una d’elles, un conductor de 34 anys implicat en un accident divendres al vespre contra un altre vehicle al port d’Envalira. L’home va donar positiu en tòxics i en alcoholèmia, amb una taxa d’1,1. A més, hauria incomplert l’horari estipulat en la pena vigent de privació del permís de conduir. La passatgera del cotxe contra el qual va xocar, una dona de 59 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital. Per tot plegat, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat col·lectiva, un delicte contra l’administració de justícia i un delicte contra la integritat física i moral.
 
Pel que fa a la resta de detencions per alcoholèmia, es tracta de quatre homes i dues dones amb edats compreses entre els 21 i 44 anys arrestats amb taxes de 0,84 a 1,36 grams d’alcohol per litre de sang. També es va haver de detenir un altre home de 35 anys quan es va negar a fer-se la prova.
 
Finalment, el passat divendres es va arrestar a Encamp un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir la prohibició de sortir del seu domicili.

Escaldes-Engordany, 21 d’agost del 2023