• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per amenaçar uns joves amb una pistola d’impulsos elèctrics

La Policia deté un home per amenaçar uns joves amb una pistola d’impulsos elèctrics

  •   21/07/2023 10:15 
La Policia va detenir dimecres a la nit a la Massana un home, de 50 anys i no resident, com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat per port il·legal d’arma.
 
Inicialment, l’arrestat havia protagonitzat un conflicte amb un altre home a Escàs per causar molèsties als veïns i, minuts més tard, hauria seguit tres nois que es desplaçaven en cotxe prop de la rotonda d’Erts i els hauria barrat el pas amb el seu vehicle circulant contra direcció. Va ser llavors quan els hauria amenaçat amb una pistola d’impulsos elèctrics i un pal de fusta, motiu pel qual va ser detingut.
 
Dijous al matí, la Policia va arrestar un altre home, de 38 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.
 
Finalment i pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, a més de la dona de 55 anys arrestada dijous a primera hora del matí amb una taxa de 2,25 després d’un accident contra un altre cotxe a la Bartra, la matinada d’aquest divendres la Policia ha detingut un home, de 24 anys i no resident, per donar positiu a la prova de tòxics i trobar-se en possessió de 0,7 grams de cocaïna; i una altra dona, de 44 anys, amb una alcoholèmia d’1,08.

Escaldes-Engordany, 21 de juliol del 2023