• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté el conductor d’un camió amb una taxa d’alcoholèmia d’1,95

La Policia deté el conductor d’un camió amb una taxa d’alcoholèmia d’1,95

  •   05/05/2023 09:57 
La Policia ha detingut quatre persones aquesta setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol, un d’ells un conductor professional que portava un camió de repartiment.
 
L’avís el van donar dues ciutadanes, que van alertar la Policia dimecres a la tarda des d’una benzinera d’Encamp quan van veure que l’home, resident de 46 anys, s’aturava i baixava del vehicle amb clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol. Quan els agents el van controlar i li van fer la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1,95.
 
Pel que fa a la resta de detencions per alcoholèmia, es tracta de tres residents de 18, 38 i 40 anys arrestats en parades rutinàries amb taxes d’1,24, 1,35 i 1,74 respectivament.
 
També aquesta setmana es va detenir un altre resident de 19 anys per conduir amb el permís retirat. Els policies el van controlar quan el van veure circular a una velocitat elevada per la CG-2.
 
Els darrers dies la Policia va detenir un altre home, de 24 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, per resistència, i d’un delicte contra la integritat física i moral. Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda al Pas de la Casa quan els agents van controlar un grup de quatre homes amb bosses de plàstic que contenien, possiblement, tabac. En el moment d’aturar-los, tres d’ells van fugir mentre el quart va agredir un dels policies i li va causar una lesió en una mà. En el moment de reduir-lo per a la seva detenció, l’home va continuar resistint-se i va intentar propinar cops de puny i puntades de peu als agents.
 
Finalment, la Policia va arrestar dues persones més, un home i una dona de 32 anys i no residents, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Tots dos haurien alterat la documentació presentada al Servei d’Immigració sobre l’activitat laboral de l’home amb l’objectiu d’obtenir una autorització de residència i treball.

Escaldes-Engordany, 5 de maig del 2023