• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté tres persones per agressions

La Policia deté tres persones per agressions

  •   25/11/2022 13:34 
La Policia ha detingut la matinada d’aquest divendres un home resident de 32 anys com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, desobediència, contra la llibertat, i contra la integritat física i moral després que el personal d’un restaurant d’Andorra la Vella requerís els agents perquè l’home estava molt alterat. Quan van arribar a l’establiment, aquest va reaccionar de manera desproporcionada desobeint els policies i, un cop arrestat, els va amenaçar i va propinar un cop de cap a la cara a un d’ells. 
 
Aquesta setmana la Policia també va detenir un altre home, resident de 49 anys, perquè, durant una discussió dilluns a la tarda en un bar de Sant Julià, va llançar presumptament una cadira al cap a l’altra part implicada causant-li una ferida.
 
Dijous es va detenir un home resident de 33 anys a Canillo com a presumpte autor d’un altre delicte contra la integritat física i moral, en aquest cas en l’àmbit domèstic (violència de gènere) després d’agredir la seva parella, a qui també hauria amenaçat.
 
Aquesta setmana la Policia ha arrestat un home no resident de 38 anys a la frontera del riu Runer per introduir 0,5 grams de cocaïna i un home resident de 30 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,74.
 
També s’ha detingut un no resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar al Servei d’Immigració un document fals sobre la seva activitat laboral. L’arrestat cursava una sol·licitud per a obtenir l’autorització de residència i treball. Un altre home no resident de 25 anys va ser detingut els darrers dies després que, en un control, els agents constatessin que s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat.  L’home, a més, tenia una ordre d’expulsió administrativa.
 
Escaldes-Engordany, 25 de novembre del 2022