• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per furtar mercaderia i acaba trobant prop de 32 grams de marihuana en el domicili d’un altre arrestat

La Policia deté un home per furtar mercaderia i acaba trobant prop de 32 grams de marihuana en el domicili d’un altre arrestat

  •   07/11/2022 10:23 
La Policia informa que en el domicili del detingut la matinada de dijous amb tres grams de cocaïna i 0,6 grams de marihuana prop d’un local d’oci nocturn, s’han trobat prop de 32 grams més de marihuana, diverses bosses amb restes de la mateixa droga, quatre grinders, que són objectes que serveixen per a triturar-la, i dos ganivets amb restes d’haixix.
 
Pel que fa al cap de setmana, la Policia ha detingut un no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Els agents van ser requerits dissabte a les 20.30 h per un establiment comercial d’Andorra la Vella on el personal de seguretat havia controlat l’home després de sostreure diversa mercaderia. La Policia va verificar el material furtat, que portava en l’interior de dues bosses, i va trobar-li més mercaderia furtada d’un altre establiment de la capital. Durant el control per part dels agents, el detingut va manifestar que durant la setmana havia realitzat altres furts i que ho amagava tot al domicili d’un familiar, on pernoctava aquests dies. De moment s’ha verificat el preu de cost de part de la mercaderia sostreta, que és d’uns 900 euros, i s’està analitzant el valor de la resta. En el moment de la detenció també se li troben a la cartera 1.640 euros en efectiu.

Dissabte a les 16.10 h també es va arrestar un home no resident de 35 anys per introduir al país 0,6 grams d’èxtasi i 1,7 grams d’haixix; i diumenge a les 00.45 h, una dona no resident de 21 anys amb 0,5 grams de cocaïna i 1,9 grams de marihuana. Tots dos en controls rutinaris a la frontera del riu Runer.
 
Aquest cap de setmana s’han produït tres detencions més per conducció sota els efectes de l’alcohol. Dissabte a les 00.01 h, la Policia va arrestar una dona resident de 47 anys amb una taxa d’1,09 grams d’alcohol per litre de sang en una parada preventiva en el marc de la campanya contra l’alcohol i les drogues al volant. La mateixa matinada de dissabte a les 02.20 h es va controlar un home resident de 38 anys amb una taxa de 2,31 en un control específic, i a les 18.48 h, un altre home, resident de 60 anys, amb una taxa d’1,62 arran d’un accident amb danys materials.
 
Diumenge a les 14.54 h a Andorra la Vella, la Policia va arrestar un resident de 26 anys per un presumpte delicte contra la integritat física i moral, per lesions per imprudència, i contra la funció pública, per desobediència. L’home va ser arrestat per conduir amb el permís retirat per estar implicat en un accident de circulació amb una persona ferida a la rotonda dels Marginets.

Escaldes-Engordany, 7 de novembre del 2022