• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Tres detencions per exhibició i intimidació amb arma blanca, possessió de cocaïna i amenaces a la parella

Tres detencions per exhibició i intimidació amb arma blanca, possessió de cocaïna i amenaces a la parella

  •   04/11/2022 10:13 
La Policia ha detingut aquest divendres un home resident de 51 anys per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat per exhibir una navalla de 7 centímetres, intimidació i amenaces condicionals durant una baralla prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.
 
En les proximitats de locals de nit, també a la capital, es va detenir la matinada de dijous un home resident de 29 anys per possessió de tres grams de cocaïna, que també duia 0,6 grams de marihuana. La matinada de dimarts a Canillo, la Policia va arrestar un altre resident de 27 anys amb 0,5 grams de cocaïna.
 
La nit de dimecres es va detenir un home resident de 41 anys com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l’honor i la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere). Els agents van ser requerits per una discussió conjugal en un domicili que va acabar amb amenaces de mort i injúries de l’home cap a la seva parella.
 
Els darrers dies la Policia ha arrestat tres homes més de 28, 32 i 20 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,20, 1, 30 i 1,57; i un altre, també resident i de 21 anys, per positiu en tòxics.
 
Aquesta setmana s’han produït dues detencions més, la d’un home resident de 24 anys i la d’una dona no resident de 36, per resistència, desobediència i injúries als agents de Policia. 

Escaldes-Engordany, 4 de novembre del 2022