• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home després d’agredir presumptament la parella i cinc més per positius d’alcoholèmia i tòxics

La Policia deté un home després d’agredir presumptament la parella i cinc més per positius d’alcoholèmia i tòxics

  •   28/10/2022 14:00 
La Policia ha detingut aquest dijous al vespre a Escaldes-Engordany un home, resident de 39 anys, per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere). Els agents van arribar al lloc després de ser alertats que al pis de la parella se sentien crits.
 
La matinada de divendres, la Policia ha arrestat un altre home, resident de 18 anys, per dos presumptes delictes contra la seguretat col·lectiva, un delicte contra l’administració de justícia i un delicte contra l’honor. Una patrulla l’ha aturat prop d’un local d’oci nocturn per conduir sense el cinturó de seguretat cordat i en el control han constatat possibles símptomes d’alcoholèmia. L’home ha donat positiu amb una taxa d’1,31 grams d’alcohol per litre de sang i també ha resultat positiu en tòxics. A més, tenia el permís de conduir retirat i ha insultat els agents. Aquest divendres al matí també s’ha detingut una jove no resident de 19 anys per possessió d’una petita quantitat d’èxtasi.
 
Els darrers dies, la Policia ha arrestat tres homes més per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,06, 1,28 i 0,92, i n’ha detingut un altre per positiu en tòxics que, a més, es trobava en possessió d’1,5 grams de marihuana. 

Escaldes-Engordany, 28 d’octubre del 2022