• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Accident d'esquí greu. Un dona resulta morta a conseqüència de les greus ferides que es produeix quan esquiava a l'estació d'Ord

  •   10/01/2012 16:26 
A les 12:15 hores, el Cos de Policia és avisat d'un accident d'esquí mortal a l'estació d'Ordino-Arcalís.

L'accident s'ha produït a la pista denominada La Balma, catalogada com de nivell vermell. Una dona, russa no resident de 42 anys, es troba esquiant, perd el control i és colpeja contra un canó de neu. Degut a les lesions sofertes ha resultat ferida molt greu, efectuades les maniobres de reanimació per part del personal de les pistes desplaçat sobre el lloc, no han pogut fer res per la seva vida.

El Cos de Policia ha desplaçat efectius de la Unitat Especial d'Intervenció adscrits a l'Àrea de Seguretat Pública, per realitzar les constatacions sobre el lloc, i iniciar una investigació per determinar les causes i circumstàncies de l'accident, i trametran posteriorment les pertinents diligències prop de la Batllia.

El cadàver ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell , on en el decurs de les properes hores se li practicarà l'autòpsia per ordre judicial.

Escaldes-Engordany, 10 de gener de 2012