• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Homicidi. Una persona de nacionalitat espanyola resulta morta per una agressió amb arma blanca

  •   22/09/2011 19:00 
Avui a les 03:18 hores, el Cos de Policia és requerit de caràcter urgent per tal de desplaçar-se a una estació servei de Santa Coloma, ja que s'està produint una baralla entre varies persones i una d'elles ha exhibit una navalla.

Immediatament varies patrulles de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana es desplacen al lloc, trobant un home -espanyol de 36 anys, antic resident al Principat- inconscient estirat a la via publica al mig de la calçada, presentant aquest una ferida oberta d'arma blanca a l'altura de l'abdomen, així com altres ferides sagnants a les mans i a la cara.

Prop a aquest, es controla el seu acompanyant -home andorrà de 24 anys -, i a proximitat dos homes més -de 26 i 32 anys de nacionalitat peruana residents al Principat-, presentant aquests diverses ferides sagnants a les mans-. Les tres persones controlades, són detingudes per un presumpte delicte contra la vida humana i delicte contra la integritat física.

Els serveis d'urgència mèdica desplaçats al lloc efectuen infructuosament les maniobres de reanimació de la persona inconscient. La mort de l'interessat ha estat a causa de la ferida soferta a l'abdomen que li ha afectat el cor i li hauria provocat la mort a l'acte.

Es dona avis a l'Hble. Batlle de Guàrdia, Fiscal, Forense i membres de l'Àrea de Policia Criminal, iniciant les gestions pertinents per esclarir i recollir els elements necessaris per l'enquesta.

Les primeres informacions recollides segons testimonis presencials, indiquen que als entorns de l'estació servei s'ha produït una discussió proferint-se insults i posterior baralla entre dos grups que no tenien relació entre ells, agredint-se mútuament -la persona andorrana i la persona difunta, amb les altres dues persones peruanes-.
La persona andorrana s'hauria dirigit vers els seu vehicle, agafant una navalla amenaçant les dues persones peruanes i causant-los hi lesions.
Durant l'incident s'ha produït la ganivetada mortal. El Cos de Policia localitza i recupera la navalla que s'hauria utilitzat durant l'agressió.

La investigació esta en curs per determinar amb exactitud el succés dels fets, i la mateixa continua oberta.

En les properes hores es preveu que els detinguts seran posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 22 de setembre de 2011