• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

04/10/2010 18:55 hores Comunicat. Detenció de tres persones, per presumpte delicte contra la integritat fisica i moral, delicte

  •   04/10/2010 18:55 

Vers les 02 hores de la matinada de dissabte a diumenge, el Cos de Policia és requerit per un particular, informant que s'està produint una baralla entre tres persones a l'aparcament d'un local nocturn de la vila de la Massana.
Efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana es desplacen al aparcament, localitzant un noi menor, presentant aquest una ferida oberta d'arma blanca a la zona abdominal, manifestant que els seus agressors havien marxat del lloc en un turisme matricula del Principat, facilitant el descriptiu d'aquests.
De l'enquesta efectuada per agents de l'Àrea de Policia Criminal, i vists els indicis i proves obtingudes, en data 03/10/2010 vers les 16 hores, es procedeix a la interpel·lació i detenció d'un jove portuguès de 19 anys resident al Principat (autor material de l'agressió amb arma blanca), així com de la seva parella, dona andorrana de 19 anys, la qual és també detinguda per un presumpte delicte d'omissió de socors.
Posteriorment es deté l'oncle del jove portuguès -home portuguès de 38 anys resident al Principat- per prendre part en l'agressió.
Acompanyat del jove de 19 anys, el Cos de Policia localitza i recupera la navalla utilitzada en l'agressió, la qual l'interessat havia llençat en un descampat pròxim al local nocturn.
Després de la investigació s'ha procedit a l'alliberament de la jove detinguda, continuant les altres dues persones detingudes i en les properes hores passaran a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 04 d'octubre de 2010.