• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

09/08/2010 20:00 hores, homicidi. La policia deté una dona com a presumpte autora de l'homicidi del seu espòs.

  •   09/08/2010 20:00 

La policia va ser requerida en data d'ahir a les 18:15 hores, per uns indicis d'un delicte contra la vida humana, en un domicili ubicat a l'av. Fiter i Rossell de la vila d'Escaldes-Engordany.
Immediatament varies patrulles de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, es desplacen al referit domicili, no contestant ningú a les demandes d'obertura del mateix, donant avis a l'Hble. Batlle de Guàrdia, Fiscal, Forense i membres de l'Àrea de Policia Criminal.
Per aquest motiu es va procedir a forçar la porta d'entrada del domicili, trobant el cos sense vida d'un home amb signes externs de violència -home de nacionalitat espanyola de 41 anys resident al Principat-, i en una habitació es troba una dona en estat inconscient degut a la ingesta de varis medicaments -dona de nacionalitat espanyola de 52 anys resident al Principat (esposa de la persona difunta)-.
Els serveis mèdics són requerits per tal d'atendre la dona, i com aquesta requeria assistència mèdica, es trasllada d'urgència a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on queda ingressada sota custodia Policial, en qualitat de presumpta autora dels fets.
Sota les instruccions de l'Hble. Batlle de Guardia, el Cos de Policia procedeix a la realització d'una inspecció ocular i científica en presència de la Secretària Judicial.
Posteriorment vers les 23 hores, l'Hble. Batlle ordena l'aixecament del cadàver i autoritza la realització de l'autòpsia, la qual es realitza la mateixa nit pel metge forense al tanatori de l'hospital.
Durant el dia d'avui s'han continuat les investigacions pertinents, localitzant i prenent declaracions a familiars que convivien al domicili de la víctima, així com a veïns.
La dona ha quedat detinguda i en les properes hores es posarà a disposició judicial.
En aquest cas consta un requeriment de la referida dona per desavinences conjugals, i actualment el matrimoni estava en tràmits de separació, compartint pel moment domicili.

Escaldes-Engordany, 09 d'agost de 2010.