• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

26/01/2010, 18:00 hores. Accident d'esquí mortal. Una menor resulta morta en un accident d'esquí a l'estació d'Ordino-Arcalís

  •   26/01/2010 18:00 


A les 13:50 hores d'avui el Cos de Policia ha estat avisat d'un accident d'esquí mortal a l'estació d'Ordino-Arcalís.

L'accident s'ha produït a la pista denominada de Les Fonts, catalogada com de nivell blau. Una jove espanyola de 14 anys, no resident, que es troba esquiant, perd el control i colpeja contra una xarxa de protecció/delimitació de la pista. Degut a les lesions sofertes ha resultat ferida molt greu, reanimada pel personal de les pistes sobre lloc, i traslladada al centre mèdic de l'estació.
Atesa immediatament pels serveis mèdics de l'estació, degut a la gravetat de lesions sofertes, no han pogut fer res per la vida de la jove.
La primera enquesta determina que la víctima duia casc en el moment de l'accident.
La interessada feia part d'un grup escolar de Madrid que, acompanyants d'un responsable, estaven esquiant a la pista mencionada.
El Cos de Policia ha desplaçat efectius del Grup de Muntanya, per realitzar les constatacions sobre el lloc, i iniciar una investigació per determinar les causes i circumstàncies de l'accident.
El cadàver ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on per ordre judicial se li practicarà l'autòpsia.

Escaldes-Engordany, 26 de gener de 2010