• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

29/04/2009 16h30, comunicat. Accident laboral mortal.

  •   29/04/2009 16:30 


Avui dimecres 29/04/09 vers les 11:30h s'ha produït un accident laboral amb el resultat d'una víctima mortal a l'obra en construcció del viaducte del Túnel dels dos Valires, boca de la parròquia de la Massana.

Segons l'enquesta que efectua l'Àrea de Policia Criminal del Cos de Policia i la Inspecció de Treball del Departament de Treball, l'accident s'hauria produït de la manera següent:

La víctima, treballador temporer de nacionalitat portuguesa de 25 anys d'edat, participava en la construcció d'una estructura d'encofrat en una bastida dos metres per sota del viaducte.

Per accedir a aquesta bastida s'havien instal·lat uns fenòlics des del viaducte superior així com un sistema de seguretat consistent en un arnés personal que anava cordat a unes subjeccions mentre es feia el passatge del viaducte a la bastida inferior.

Segons es desprèn d'un testimoni directe, la víctima no hauria utilitzat l'arnés, saltant directament des del viaducte a la bastida inferior, que hauria cedit trencant-se i precipitant-se impactant al terra des d'una alçada d'uns 20 metres, perdent la vida pràcticament a l'acte.

L'interessat, treballa per una empresa subcontractada per la UTE concessionària.

S'ha desplaçat al lloc, un equip de l'Àrea de Policia Criminal amb el Comissari de Guàrdia, l'Inspecció de Treball i la Metge Forense, així com l'Hble. Sr. Batlle i fiscal.

Escaldes-Engordany, el 29 d'abril del 2009.