• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

28/05/2007 18h26, comunicat en continuació del publicat ahir a les 18h18. Detenció d'una dona com a presumpta autora d'agressió

  •   28/05/2007 18:26 


El 26 de maig a les 20:22 hores, una patrulla s'ha desplaçat urgentment al carrer Pere d'Urg d'Andorra la Vella, on hauria un home agredit per arma blanca.

Al carrer troben un home, que resultaria un resident portuguès de 48 anys, amb una ferida sagnant aparentment profunda a l'alçada esquerra de l'estómac, assistint-lo fins l'arribada dels serveis mèdics d'urgència que el van desplaçar a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. La víctima manifesta que ha estat agredit per la seva parella, que li hauria clavat un ganivet a la panxa i aquesta s'hauria tancat a casa.

Amb el suport d'altra patrulla, es desplacen al domicili radicat en el mateix carrer. La dona, que és a l'interior, ens obre la porta i reaccionant aparentment de forma estranyada i tranquil·la, efectuant una inspecció superficial al domicili en que no s'observa res d'anormal. Aquesta dona, una resident portuguesa de 28 anys i parella de la víctima, manifesta no saber res del que semblaria haver succeït, essent posteriorment traslladada al despatx central de Policia per aclarir els fets.

Feta una inspecció al domicili pels agents de la Policia Tècnica i Científica i malgrat que algú havia netejat el pis, troben indicis dels fets i es recupera entre altres un ganivet de cuina de grans dimensions amb el que presumptament s'hauria produït l'agressió.

Segons les primeres investigacions, sembla que la parella va discutir verbalment al domicili amb alguna possible agressió física. Posteriorment, la dona hauria agafat un ganivet gran de la cuina i li hauria clavat a la víctima en l'abdomen, que ferit va poder sortir de casa i demanat ajuda a un vianant. Mentrestant, aquesta hauria procurat netejar els objectes i el lloc dels fets fins l'arribada dels agents.

La víctima va ser ingressada a l'hospital, on hauria estat intervingut i resta aparentment sense perill per la seva vida.

La interessada, que va ser detinguda, ha estat posada a disposició judicial el dia d'avui.


Escaldes-Engordany, 28 de maig del 2007.