• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

24/02/2005 11h40, Detenció de dues persones per un presumpte delicte de lesions.

  •   24/02/2005 11:40 


La nit del dia 22 del corrent, els nostres efectius es van desplaçar a una discoteca del Pas de la Casa a conseqüència d'una possible baralla, trobant-se en arribar quatre súbdits anglesos (homes) al carrer enfront del local, un d'ells estirat a terra, que presenten diverses ferides sagnants i contuses al cap i a la cara. Tots quatre són atesos al Centre d'Atenció Primària del Pas de la Casa. Posteriorment dos són traslladats a l'Hospital Ntra. Sra. de Meritxell i un queda en observació al mateix Centre.

Efectuades les investigacions inicials, sembla que a l'interior de la discoteca un dels porters ha tingut una picabaralla amb un dels interessats. Al moment de fer-lo fora del local, la resta dels companys (3) s'han llençat a sobre d'ell, i per defensar-se ha agafat una pala metàl·lica d'obra que hi havia al costat de la porta, i ha donat varis cops als súbdits anglesos amb aquesta. Després l'altre porter de la discoteca ha intervingut donant cops als ferits amb un bastó telescòpic al cap.

Vist els fets, es va procedir a la detenció dels dos empleats de la discoteca, S. J., de 30 anys, resident australià i R. F., de 35 anys, resident francès, quedant a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 24 de febrer del 2005.