• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

26/10/2004 Detenció de set persones per un presumpte delicte de lesions.

  •   26/10/2004 15:23 


A les 05:00 hores del diumenge 24 d'octubre, els nostres efectius es desplacen a l'Avda. Tarragona, a la zona del carrer de les Lloses, havent d'intervenir vàries patrulles a conseqüència d'una baralla multitudinària a la via pública, trobant al lloc dos grups d'una vintena de persones, que presenten ferides de diversa consideració i s'estan injuriant.
Els agents de Policia actuants requereixen el servei de Bombers per fer el trasllat dels ferits a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per les cures necessàries.

Efectuades les investigacions inicials, sembla que tres joves estan simulant barallar-se i es recolzen al capó d'un vehicle estacionat, sent recriminats pel seu propietari, que en aquell moment surt d'un local a prop amb altres amics.
Els tres joves s'encaren amb aquest i els acompanyants, fins que es produeix una agressió que degenera en baralla, on intervenen els interessats i amics de les dues parts que es troben pels voltants, fins a un nombre de setze persones, ja sigui per barallar-se o per aturar la baralla.

Dels implicats, el propietari del vehicle és el que presenta les lesions més greus, i va ser traslladat a un hospital de Barcelona, per practicar-li intervenció quirúrgica.

Es va detenir i posar a disposició Judicial:
B.F. K. de 18 anys, P.C.V. A. de 20 anys, M.D. R. de 21 anys, M.R. J.L. i S.G. L. de 23 anys, de nacionalitat espanyola i residents, i Z.T. K. de 20 anys i I.L. D. de 21 anys, de nacionalitat andorrana.

Varis dels detinguts són coneguts dels nostres serveis, per anteriors intervencions per delictes contra la integritat de les persones.

Escaldes-Engordany, 26 d'octubre del 2004