• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

07/03/2004, 12h15 comunicat de premsa. Detenció de dues persones per un presumpte delicte de lesions.

  •   07/04/2004 12:15 


El passat dia 4 d'abril, els nostres efectius es van desplaçar a una discoteca del Pas de la Casa per una possible baralla, trobant en arribar un home inconscient estirat al al carrer enfront del local. Aquesta persona ha estat traslladada per una ambulància al Centre Mèdic del Pas de la Casa, i posteriorment a l'Hospital Ntra. Sra. de Meritxell.

Segons les investigacions inicials, sembla que a l'interior de la discoteca es va produïr una forta discussió entre una parella i un grup de cinc persones del que forma part la víctima, esent tots turistes al Principat. Es va iniciar el problema degut a l'actitud i estat d'embriaguesa dels implicats. Per aquest motiu, dos empleats del local haurien intervingut fent fora amb empentes a dos d'aquests, degut a que no volien marxar.

Conseqüentment, desconeixent si amb motiu de les empentes o del seu estat d'embriaguesa, la víctima hauria caigut d'esquenes a la sortida del local, rebent un cop al cap que el va deixar inconscient. Posteriorment, vista la gravetat de les lesions, ha estat traslladat a un centre mèdic especialitzat de Toulouse, França.

Vist els fets i la gravetat de les lesions, s'ha procedit a la detenció dels dos empleats de la discoteca, P.J. S. de 37 anys i J.B. L. de 27 anys, tots dos residents francesos, passant a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 7 d'abril del 2004.