• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

20/01/2004 10h Comunicat de Premsa. Detencions per lesions amb arma blanca.

  •   20/01/2004 10:00 


Detingudes quatre persones al Pas de la Casa després d’una baralla amb el resultat d’un ferit per arma blanca.
17/01/2004, Pas de la Casa, parròquia d’Encamp. Vers les 05h de la matinada del dissabte dia 17 el Cos de Policia va intervenir en un edifici radicat a l’Av. d’Encamp d’aquesta vila després de rebre un avís de baralla.

Al lloc, resulta que s’havia produït una baralla en el replà d’una de les plantes, davant de la porta d’un apartament en concret, resultant ferit amb arma blanca un resident britànic que ja havia estat traslladat al centre mèdic per assistència. En el lloc esperava als agents un company del ferit que vigilava la porta de l’edifici per tal que els agressors, que estarien dins de l’apartament, no marxessin del lloc.

Es constata que davant de la porta del mencionat apartament concret, en el lloc on s’hauria produït la baralla, hi havia una taca de sang que prosseguia fins a la sortida de l’edifici i a la via pública, tractant-se del rastre que havia deixat el ferit. Davant de la porta del mateix apartament es recupera una jaqueta.

Controlats els ocupants del pis, resulten tractar-se de quatre joves turistes de nacionalitat espanyola. El testimoni reconeix a un d’aquests com la persona que havia agredit amb una navalla al seu company.

Segons l’enquesta policíaca els fets es van produir després que un jove, que formava part d’un grup que caminava per la via pública, trenqués el vidre protector del pannell expositor d’un restaurant. Tres residents britànics que van presenciar el fet van recriminar la seva actitud a l’altre grup, turistes de nacionalitat espanyola. Dos dels britànics els van seguir fins a l’apartament mencionat a l’encapçalament i en aquest lloc un dels residents britànics va ser agredit per un grup d’entre 3 i 7 turistes espanyols. En el transcurs de l’agressió el britànic va rebre 8 ferides per arma blanca al coll, tòrax, cama i al cap.

Els quatre ocupants de l’apartament han estat detinguts i posats a disposició judicial. El presumpte autor de les lesions amb arma blanca es tracta de P.P. A. espanyol no resident de 28 anys.

Escaldes-Engordany el 20 de gener del 2004.