• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Homicidi per imprudència d'un infant de 18 mesos

  •   18/06/2003 08:30 


A les 16h23 els nostres serveis van rebre l’avís dels serveis d’urgències de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, que els havien dut una nena de 18 mesos sense vida. Al lloc els nostres serveis són informats que aquesta hauria estat duta a l’hospital pel seu pare, el qual hauria manifestat haver-la trobat inconscient a l’interior del vehicle moments després d’haver-se aturat en un carrer d’Escaldes-Engordany, on s’havia desplaçat per efectuar unes gestions en una fusteria. Les investigacions dutes a terme permeten esbrinar que vers les 09 hores del matí el pare i després de deixar a la mare al seu lloc de treball, i quan normalment hauria d’haver dut a la menor al domicili de la seva mainadera, es dirigeix directament al seu lloc de treball, en un restaurant de la vila d’Escaldes-Engordany, estacionant el seu vehicle tot terreny en un aparcament públic i descobert pròxim, tancant-lo amb la seva filla a l’interior i anant a treballar. Que al finalitzar la seva jornada laboral vers les 15h30, recull el vehicle i es dirigeix a la fusteria esmentada anteriorment, moment en el qual i quan es disposava a carregar al maleter una fusta, s’adona de la presència de la filla, a la part del darrera al seient especial per infants.

En data d’ahir va ésser practicada l’autòpsia a l’infant ordenada per l’Hble. Sr. Batlle per a determinar les causes i el moment de la defunció.

El pare R.L. D, de 28 anys, de nacionalitat andorrana, va ser detingut com a presumpte autor d’un homicidi per imprudència el mateix dia 16 i posat a disposició Judicial en data d’ahir a les 19 hores.

Escaldes-Engordany, 18 de juny del 2003.