• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

El director del Cos assisteix a l’acte central del Bicentenari de la Policia Nacional espanyola

El director del Cos assisteix a l’acte central del Bicentenari de la Policia Nacional espanyola

  •   08/05/2024 18:15 
El director de la Policia, Bruno Lasne Benazet, ha assistit aquest dimecres a l’acte central en commemoració del 200 aniversari de la Policia Nacional espanyola que ha tingut lloc al Pati de l’Armeria del Palau Reial de Madrid.
 
La Policia d’Andorra i la Policia Nacional espanyola mantenen una col·laboració molt estreta en els àmbits operatiu i formatiu que passa per unes relacions excel·lents entre les direccions dels dos cossos. I és que, en la història d’ambdós, la cooperació internacional ha estat sempre un eix central per afrontar els reptes globals.
 
En aquest sentit, amb la seva participació en l’acte del Bicentenari, el director Lasne ha volgut formar part de l’homenatge i reconeixement a la institució policial veïna, que es va crear el gener del 1824. Una història que els representants dels cossos i forces de seguretat convidats a l’esdeveniment han pogut conèixer de la mà del director general de la Policia Nacional, Francisco Pardo Piqueras, durant la visita a l’exposició que mostra moments clau d’aquests 200 anys al servei de la ciutadania.
 
Amb motiu del Bicentenari, també s’ha desplaçat a Madrid el secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León Peso, qui s’ha trobat amb el secretari d’Estat de Seguretat espanyol, Rafael Pérez Ruiz.
 
Escaldes-Engordany, 8 de maig del 2024

Galeria d'imatges