• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

L’inspector major Antoni Rodríguez, nou director adjunt del Cos de Policia

L’inspector major Antoni Rodríguez, nou director adjunt del Cos de Policia

  •   07/12/2023 09:00 
El Govern, a petició de la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné Soldevila, va aprovar dimecres nomenar l’inspector major Antoni Rodríguez Garcia director adjunt del Departament de Policia.
 
Rodríguez, de 55 anys, s’incorpora a la cúpula policial, formada actualment per Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla, després que el seu nomenament s’hagi publicat al BOPA.
 
L’inspector major estava, fins ara, al capdavant de la Unitat d’Investigació General i Tècnica i, per tant, era el responsable dels grups d’Investigació Criminal General, d’Anàlisi Operativa i Mitjans Tècnics d’Investigació, de Delictes Tecnològics i d’Identitat Judicial.
 
Rodríguez compta amb una àmplia trajectòria al Cos de Policia. Va entrar a formar-hi part l’any 1992 i va començar la seva carrera com a agent adscrit a la Unitat de Seguretat Ciutadana. Ha estat membre de l’Oficina Central Nacional d’Interpol Andorra, del Grup d’Anàlisi i Tractament de la Informació, Formació i Premsa i, des del 2003, ha ocupat llocs de responsabilitat. Ha estat cap del grup de Formació i el d’Identitat Judicial i, posteriorment, ha comandat la Unitat de Policia Administrativa i de Suport i, des del 2021, la Unitat d’Investigació General i Tècnica. Va ser nomenat inspector major el passat mes de març.
 
Escaldes-Engordany, 7 de desembre del 2023