• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Seguretat en el trànsit. La Policia iniciarà una campanya temàtica de seguretat en el trànsit dirigida a les maniobres incorrect

  •   14/08/2018 11:52 
Seguint les línies marcades en el pla d'actuació i per tal de disminuir l'accidentalitat, la Policia efectuarà una campanya dirigida a les maniobres incorrectes i als comportaments imprudents dels conductors que puguin derivar en situacions de risc.

Aquesta campanya temàtica s'iniciarà el 15 d'agost a les 7 hores i finalitzarà a les 19 hores del dia 1 de setembre.

Els articles de la llei del Codi de la Circulació que es tindran en compte per a la realització d'aquesta campanya són els següents:

- No regular la velocitat en funció de les dificultats de la circulació i obstacles previsibles. Tot conductor ha de regular la velocitat i extremar les precaucions als encreuaments, rotondes,...

- Canviar de direcció sense observar la presència d'altres vehicles.

- Canviar de direcció sense advertir els altres vehicles o bé canviar de direcció amb una maniobra incorrecta.

A tal efecte, s'efectuaran controls específics en llocs de la xarxa viària susceptibles de poder constatar infraccions relacionades amb un comportament imprudent dels conductors.

El departament de Policia dona a conèixer la seva línia d'actuació amb la intenció d'informar al conjunt dels ciutadans.

Escaldes-Engordany, 14 d'agost de 2018