• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Efectius del Cos de Policia segueixen un curs sobre finançament del terrorisme impartit per membres de la Guàrdia Civil espanyol

  •   18/05/2017 17:15 
L'edifici administratiu de l'Obac d'Escaldes-Engordany, ha acollit aquest matí la cerimònia de cloenda del curs sobre finançament del terrorisme que efectius de la Guàrdia Civil espanyola han impartit a membres del Cos de Policia d’Andorra.

Aquesta formació té com a objectiu conèixer d’una forma directa i pràctica les noves formes i canals de finançament o del terrorisme, detectar operatives, i identificar (per bloquejar i decomissar) fons que gestionen els elements terroristes. S’han analitzat casos pràctics –relacionats amb casos reals– sobre diferents mesures que es poden prendre per prevenir-ho. El curs ha estat impartit per cinc membres de la Guàrdia Civil d’Espanya.

La formació s'ha desenvolupat en el decurs dels dies 17 i 18 de maig. Durant aquests dies els membres del Grup de Delictes de Blanqueig de Diners o Valors i del Grup de Delictes Contra l’Ordre Socioeconòmic del Cos de Policia, han seguit aquest curs emmarcat en la formació continuada del Cos.



Escaldes-Engordany, 18 de maig del 2017