Vista la demanda realitzada pel Ministre de Justícia i Interior relativa a la cobertura de dues places vacants, sis places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2005 i tretze places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2006, en el lloc de treball Agent de Policia, adscrit al Cos de Policia."> Vista la demanda realitzada pel Ministre de Justícia i Interior relativa a la cobertura de dues places vacants, sis places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2005 i tretze places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2006, en el lloc de treball Agent de Policia, adscrit al Cos de Policia.">
  • URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Edicte per a la contractació de vint-i-una places en el lloc de treball d’Agent de Policia, adscrit al Cos de Policia.

  •   28/03/2006 00:00 


Vista la demanda realitzada pel Ministre de Justícia i Interior relativa a la cobertura de dues places vacants, sis places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2005 i tretze places de nova creació previstes en l’exercici pressupostari del 2006, en el lloc de treball Agent de Policia, adscrit al Cos de Policia.
Es procedeix a publicar l’edicte per a la contractació de vint-i-una places en el lloc de treball d’Agent de Policia, adscrit al Cos de Policia.
Aquest lloc de treball correspon al nivell C1 del sistema de classificació del Cos de Policia.
Els requisits per poder optar al lloc són:

- Nacionalitat andorrana.
- Haver complert 19 anys i tenir menys de 35 anys a la data de venciment del concurs.
- No trobar-se inhabilitat per a l’exercici d’ofici o càrrec públic.
- No tenir antecedents penals.
- Estar en possessió del títol de graduat de segona ensenyança del sistema educatiu andorrà o equivalent.
- Talla mínima: homes 165 cm, dones 160 cm.
- Permís de conduir tipus B1.

Els coneixements requerits per a ocupar el lloc de treball són els següents:

- Domini del català.
- Coneixements del castellà i del francès.
- Coneixements històrics i geogràfics d’Andorra.

Els documents que cal presentar són els següents:

- Fotografia recent.
- Fotocòpia del passaport.
- Fotocòpia del permís de conduir.
- Currículum en el qual l'aspirant esmenti les seves activitats, capacitats, originals i còpia de les titulacions i documents acreditatius, en relació amb el lloc de treball objecte del concurs. Cal fer menció expressa dels llocs de treball ocupats amb anterioritat.
- Presentació del certificat d’antecedents penals.
- Certificat mèdic on s’acrediti que no hi ha cap impediment físic per a la realització de les proves físiques detallades en l’apartat 5.5 del plec de bases.
- Declaració jurada de no haver estat acomiadats de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d’un expedient administratiu, de no estar incapacitades civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans.
- Declaració jurada de que el candidat posarà en coneixement de l'Administració general el fet de trobar-se en situació de baixa mèdica durant el termini de presentació de la candidatura o durant el procés de selecció, llevat de la baixes de maternitat o d'adopció.

Les persones interessades han d'adreçar una sol·licitud al Gabinet de Planificació i Recursos Humans del Cos de Policia, Edifici Administratiu de l’Obac, d’Escaldes Engordany, abans de les 13.00 hores del 21 d’abril del 2005.

Al Gabinet de Planificació i Recursos Humans del Cos de Policia es facilitaran les informacions i els aclariments complementaris.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, 22 de març del 2006
Josep Maria Cabanes Dalmau
Ministre de Justícia i Interior