• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Data publicació:

  •   12/05/2005 12:35 
11/05/2005
Número publicació: 041
Any publicació: 17
Data document: 04/05/2005

Organisme: 04. Govern
Sumari: Edicte del 4-5-2005 per contractar un/a administratiu/iva adscrit/a al Departament de Policia del Ministeri de Justícia i Interior.

Edicte

Vista la demanda realitzada pel Departament de Policia, relativa a la cobertura de quatre places de nova creació previstes en l'exercici pressupostari del 2004.
Vist que en la convocatòria de promoció interna del 16 de desembre del 2004 ha quedat una plaça deserta.
Es procedeix a publicar l'edicte per cobrir una plaça en el lloc de treball administratiu, adscrit al Departament de Policia del Ministeri de Justícia i Interior.
Aquest lloc de treball correspon al nivell N-V del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 14.764,88 euros, distribuïda en tretze pagues.
Els requisits per poder optar a la convocatòria són:
Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola o francesa, indistintament.
Cicle Formatiu de grau mitjà en administració, "Brevet d'études Professionnelles en administració o estudis equivalents.
Els coneixements requerits per a ocupar el lloc de treball són els següents:
Domini del català.
Coneixement del castellà i del francès.
Coneixements informàtics a nivell d'usuari en Word, Excel, Internet i Lotus Notes.
Les persones interessades han d'adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l'edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d'Andorra la Vella, precisant el número de referència 5/2005-B, acompanyada del currículum, amb menció expressa dels llocs on han treballat anteriorment, dels originals dels documents acreditatius, dels certificats d'antecedents penals i mèdic oficial d'Andorra i còpia del passaport, d'una declaració jurada de no haver estat acomiadades de forma ferma de cap administració andorrana com a conseqüència d'un expedient administratiu, de no estar incapacitades civilment i de no tenir deutes envers els organismes oficials andorrans, i d'una declaració jurada de que el candidat posarà en coneixement de l'Administració general el fet de trobar-se en situació de baixa mèdica durant el termini de presentació de la candidatura o durant el procés de selecció, llevat de la baixes de maternitat o d'adopció, abans de les 14.30 hores del dia 2 de juny del 2005.
Al Servei de Tràmits es facilitaran les bases de la convocatòria i al Departament de Policia la informació i els aclariments complementaris.
Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Andorra la Vella, 4 de maig del 2005
Jaume Domènech Pons
Secretari d'Estat de Funció Pública