• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Reinstauració del Servei local de Policia a la parròquia d'Encamp

  •   10/03/2005 15:00 


Avui a les 11h el M.I. Cap de Govern Sr. Marc FORNÉ MOLNÉ ha presidit l'acte de reobertura del Servei de Policia de proximitat a la parròquia d'Encamp amb la presència del M.I. Ministre de Justícia i d'Interior Sr. Josep Maria CABANES DALMAU, la Sra. Secretària d'Estat i d'Interior Montserrat ALONSO ZAMARREÑO, el Director de la Policia Sr. Lluís BETRIU SEBASTIÀ, l' Hble. Senyor Consol Major d'Encamp Miquel ALÍS FONT. L'acte ha comptat també amb la presencia dels M.I. Srs. Consellers Generals membres de la Comissió Legislativa d'Interior, Joan Albert FARRÉ SANTURÉ i Francesc RODRIGUEZ ROSSA.

Aquest Servei funcionarà com una Policia de proximitat i comptarà amb el recolzament dels serveis de patrulles habituals a la zona, especialment per les intervencions d'urgència.

El despatx local de Policia d'Encamp està instal·lat al carrer Príncep Benlloch s/n, aparcament Prat Gran d'Encamp, telèfon 831123

Posteriorment l'acte ha continuat a la parròquia de Canillo, on l'Hble. Sr. Consol Major Enric CASADEVALL MEDRANO ha mostrat les instal·lacions del que serà el Servei Local d'aquesta vila i que es radicarà a l'antic Comú.

Demà es farà l'acte de reinstauració del Servei de Policia local a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Escaldes-Engordany, 10 de març del 2005