El Servei local de Policia a les parròquies de La Massana i d'Ordino ha estat el primer en ser reinstaurat"> El Servei local de Policia a les parròquies de La Massana i d'Ordino ha estat el primer en ser reinstaurat"> El Servei local de Policia a les parròquies de La Massana i d'Ordino ha estat el primer en ser reinstaurat">
  • URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

El Servei local de Policia a les parròquies de La Massana i d'Ordino ha estat el primer en ser reinstaurat

  •   04/03/2005 15:00 


Avui a les 11h el M.I. Cap de Govern Sr. Marc FORNÉ MOLNÉ ha presidit l'acte de reobertura del Servei de Policia de proximitat a les parròquies de La Massana i d'Ordino amb la presència del M.I. Ministre de Justícia i d'Interior Sr. Josep Maria CABANES DALMAU, el Director de la Policia Sr. Lluís BETRIU SEBASTIÀ, els Hbles. Senyors Consols Majors de La Massana i d'Ordino, l'Hble. Consol Menor de La Massana, els Hbles. Senyors Josep Maria CAMP ARENY, Enric DOLSA FONT i Josep Maria GARRALLÀ COMA respectivament. L'acte ha comptat també amb la presencia dels M.I. Srs. Consellers Generals membres de la Comissió Legislativa d'Interior, M.I. Senyors Joan Albert FARRÉ SANTURÉ, Francesc RODRIGUEZ ROSSA i els M.I. Senyors Consellers Càndid NAUDI MORA i Oscar ROSSELL MARGALEFF.

Aquest Servei funcionarà com una Policia de proximitat i comptarà amb el recolzament dels serveis de patrulles habituals a la zona, especialment per les intervencions d'urgència.

El despatx local de Policia de La Massana està instal·lat a l'antic edifici del Comú a la plaça de l'església de La Massana, telèfon 838430.

La propera setmana està previst que entrin en funcionament els serveis de Policia local a les parròquies d'Encamp i de Sant Julià de Lòria.

Presentació de 10 nous vehicles patrulla

Moments abans d'aquest acte s'han presentant els 10 vehicles patrulla de nova dotació en el Cos de Policia.
Aquests nous vehicles, que incrementen i renoven de forma important el parc mòbil de la Policia, estan equipats amb sistemes de seguretat pel transport de persones detingudes.
Un funcionari de la C.E.M.O.P. (cèl·lula d'estudi de material operatiu policíac) ha efectuat la presentació de les característiques dels nous vehicles.
Aquesta cèl·lula, de recent creació en el Cos de Policia, té com a missió la recerca, estudi i proposta d'adquisició de material policíac operatiu. Per desenvolupar aquesta missió efectua una anàlisi de les necessitats en material operatiu prop de les diferents Unitats del Cos, recercant o comparant posteriorment prop d'altres cossos de Policia i empreses internacionals especialitzades, per detectar i proposar la compra del material més adequat per donar un Servei òptim al ciutadà.

Escaldes-Engordany, 4 de març del 2005