• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

18/02/2004, 16h45mn Cooperació entre els Serveis de Circulació comunals i el Cos de Policia.

  •   18/02/2004 16:45 


Des del dilluns i fins el proper dijous trenta funcionaris dels serveis de circulació dels set Hbles. Comuns participen en una formació impartida pel Cos de Policia al Despatx Central.

Es tracta d'una formació específica en matèria de trànsit i normes de circulació adreçada als funcionaris operatius. Aquesta iniciativa prové de les demandes efectuades per l'Hble. Comú d'Escaldes-Engordany i per l'Hble. Comú d'Andorra la Vella sol.licitant una formació per als seus agents en aquestes matèries. El Cos de Policia, aprofitant que actualment s'està duent a terme la formació inicial d'una promoció d'alumnes agents, va incloure als funcionaris comunals en les classes de circulació i normativa viària i concretament en els apartats que podien correspondre a les necessitats dels agents comunals, en aquest cas personal ja amb experiència al carrer. Per tal d'optimitzar la formació, el Cos de Policia va oferir als Hbles. Comuns de Canillo, Encamp, La Massana, Ordino i Sant Julià de Lòria la participació del seu personal en la mateixa, efectuant-se finalment una formació conjunta on participen quinze alumnes agents de policia i trenta agents de circulació comunals. Els formadors son membre de a Unitat e Circulació del Cos de Policia. La formació permetrà també millorar la bona entesa i el coneixement mutu entre el Cos de Policia i els Serveis de Circulació comunals.

A la cloenda d'aquestes sessions de formació, que s'efectuarà el dimarts 24, i estarà presidida pel M.I. Sr. Ministre de Justícia i Interior, han estat convidats els Hbles. Srs. Cònsols de totes les parròquies.

Escaldes-Engordany, 18 de febrer del 2004.